Právě probíhá AKCE 1+1 ZDARMA na hotové nápoje CHCI TO

SimplyMix podpořil Rock for People

 

Festival Rock for People, jeden z největších festivalů v České republice, se v roce 2024 konal již po 28. Organizátoři festivalu se vždy snaží zajistit, aby se návštěvníci cítili co nejlépe a aby si festival užili naplno. V tomto jsme jim letos mohli pomoct i my, díky produktům, které jsme organizátorům dodali. 

SimplyMix dodal pro organizátory a brigádníky tisíce kusů tyčinek a hotových nápojů, které jim usnadnili práci nejen při přípravě festivalu, ale také během něj. Díky našim produktům tak neměli hlad a byli všichni stále plni energie.

Výhody SimplyMixu na Rock for People

 

  • Rychlé a snadné zasycení: Díky tekuté i pevné formě produktů SimplyMix si každý mohl vybrat, co mu více vyhovuje. Ať už šlo o hotový nápoj, nebo tyčinku na doplnění energie během práce, SimplyMix byl vždy po ruce.

 

 

  • Vyvážená strava: SimplyMix obsahuje všechny důležité živiny, vitamíny a minerály, které jsou pro lidské tělo nezbytné. Díky tomu se produkce i organizátoři festivalu nemuseli starat o to, aby jedli zdravě a vyváženě.
  • Chutné varianty: SimplyMix nabízí širokou škálu příchutí, takže si každý mohl najít tu svou oblíbenou. 
  • Praktický a skladný: SimplyMix se s nadno převáží a nezabere mnoho místa. To je ideální pro festivalové podmínky, kde je prostor omezený.

 

SimplyMix se tak stal nejen chutným a praktickým občerstvením, ale také důležitým podporovatelem festivalu Rock for People.

 

Závěr

SimplyMix se na festivalu Rock for People ukázal jako spolehlivý partner a chutný pomocník. Díky svému produktu a službám pomohl zajistit hladký průběh akce a zasytit produkci i organizátory.